Снимки на куц“ стълб взривиха социалните мрежи. На кадрите е запечатано как се ремонтира

...
Снимки на куц“ стълб взривиха социалните мрежи. На кадрите е запечатано как се ремонтира
Коментари Харесай

СНИМКИ показват какви ги свърши геният на българската инженерна мисъл на входа на Неделино

Снимки на „ сакат “ стълб взривиха социалните мрежи. На фрагментите е запечатано по какъв начин се ремонтира нова пътна права, като част на фундамента на стълба е изкъртен, а единият крайник му виси във въздуха. Фотосите, публикувани от Катя Петрова, са направени в Неделино, където тече реставрация на входната артерия на града, оповестява Дарик.

Коментарите, най-вече иронични и за " гения на българската инженерна мисъл ". Но хората са и обезпокоени, че може да се стигне и до случай, тъй като съгласно тях това състояние, в което се намира стълбът, по който минава ток, е рисково.Катя Петрова
За казуса са известени от общинската администрация в родопския град.



„ Да, знаем за въпросния дирек, те бяха общо два, които попадаха в регулацията на пътното платно. Този който попадаше на осовата линия е отстранен, а вторият следва да бъде демонтиран “, това разяснява кметът на община Неделино Боян Кехайов.

Той бе безапелационен, че до дни ще бъда отстранен електрическият дирек, като това се бавело поради административни процедури, а в същото време е трябвало да продължи работата по възобновяване на пътните настилки и тротоарите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР